Nina Malmström

Ett maxat sommarlov

Hej bästa! Vi maxade sommarlovet och stannade på ön ända tills måndagkväll. Tog ett sista dopp nere på lilla stranden innan middagen, sedan dusch + pyjamas för barnen och så hopp in i bilen. Så smidigt när de somnar på vägen och man bara kan lyfta in de i sina sängar. På tisdagen drog inskolningen igång och vi har varit på förskolan en halvtimme om dagen sedan dess. Isabella har längtat massor efter att få komma tillbaka, men det blev nog en himla massa känslor efter den långa, långa ledigheten för hon har varit SÅ blyg. Olivia lite mer framåt, men inte helt med på noterna ännu hon heller. Vi får se hur det går imorgon och sedan tar vi helg. I eftermiddags åkte vi in till Göteborg och hängde med kusinerna. Som tjejerna har längtat efter varandra. De lekte nonstop i fem timmar och vi blev bjudna på världens godaste pasta med grönsakssås. Mums, så kul med lite ny matinspiration – det ska jag laga igen här hemma inom en snart framtid. Nu väntar sängen, ögonen går i kors. Kram så länge!Tjejerna efter första inskolningsdagen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Hej! Varför bara på förskolan en halvtimme under inskolning? Det brukar ju dröja längre än så innan barnen släpper blygheten och kommer in i leken (iaf de barn vi skolar in på förskolan)