Nina Malmström

Är sommaren redan över?

Hej fina ni! Imorgon är det redan sista augusti och så var alltså sommaren redan över, eller? Det har åtminstone känts så den senaste veckan då det plötsligt blivit bra mycket kallare efter den där flera veckor långa och helt fantastiskt härliga värmeböljan som vi ändå fick på slutet. Så oerhört tacksam för det. SOM vi har badat och njutit. Nu är det mycket blandade känslor – jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag ska vara ledsen för att sommaren är slut eller glad för att en spännande höst väntar. Får man lov att vara båda? Jag gillar hösten, älskar känslan av nystart och lite att vad som helst kan hända, alla vackra färger och den krispiga luften. Tycker om att boa och göra mysigt hemma, tända ljus och dricka te i soffan under en gosig filt. Men samtidigt finns det ju inget bättre än svensk sommar. Svårt det där.

Barnen är förresten nu inskolade på förskolan, men vi bestämde oss för att fortsätta köra på korta dagar de första veckorna ändå. Främst för Olivia, egentligen känns hon lite för liten och jag har galet svårt för att släppa taget. Men det blir nog bra för alla det här. Jag MÅSTE få lite studiero nu det sista året och det kommer också innebära en helt annan typ av kvalitetstid tillsammans när vi väl är lediga. Dessutom tror jag barnen kommer ha himla kul på förskolan och utvecklas massor, men ändå… jag är ju van vid att ha de hos mig typ 24/7 och det tar emot att lämna bort dem till någon annan än våra absolut närmsta. Jag får skriva ett längre inlägg om detta under veckan känner jag, men lite känslostorm här just nu som ni förstår. Det lägger sig säkert sedan när vi väl är inne i de nya vardagsrutinerna allihop, men det här är ju en jättestor förändring för oss så det måste väl få ta den tid det tar. Barnen verkar i alla fall himla nöjda och det känns förstås SÅ skönt. Säkert mest mamman som är nojig. Nu ska jag krypa ner mellan mina små och tanka lite kärlek så jag klarar mig ända fram tills klockan tolv imorgon. Kram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.