Nina Malmström

Mycket spännande som hänt

Hej bästa ni! Massor med spännande som har hänt sedan sist. I natt sov jag över tio timmar då jag slocknade med kläderna på vid nattningen av barnen så kroppen var säkert lite utmattad efter allt nytt som har dragit igång. Barnen är snoriga här hemma och Gabriel har ont i halsen, men jag är fortfarande frisk och kry och vill ABSOLUT inte bli sjuk – så mycket sömn behövdes nog också i förebyggande syfte. Hur som helst, min skola har dragit igång med buller och bång efter sommarlovet. Jag är precis i startgropen och nosar på min masteruppsats, fastnade för två superintressanta forskningsprojekt varav jag har valt att ingå i ett utav dem. Tror att det här kommer passa mig perfekt. Min PT-utbildning har också startat, och i slutet av månaden ska jag upp till Stockholm för en vecka med föreläsningar och praktiska övningar på plats. Jag har ALDRIG varit borta från barnen så länge tidigare så det blir verkligen något helt nytt. Så mycket blandade känslor, men tror att det kan vara nyttigt för hela familjen. Inte minst för relationen mellan flickorna och Gabriel. Jag har dessutom fått nytt jobb, kommer extrajobba lite i en klädaffär vid sidan av studierna, och det känns superbra.I brist på andra bilder då jag knappt hunnit ta fram telefonen under de senaste veckorna får det bli några från vårt senaste besök på ön. Himla passande en regnig onsdag som denna. Känns väldigt länge sedan, men det är det ju inte alls…

Isabellas aktiviteter har också dragit igång – den här teminen blir det balett och gymnastik – och båda verkade vara succé. Så roligt! Hon bad om att få gå på simning också, men jag känner att det nog blir för mycket. Två aktiviteter känns redan lite väl, men hon kommer ju inte gå särskilt långa dagar på förskolan ändå så det är säkert ingen fara. Skönt att ha det lite utspritt med en aktivitet på helgen och en under veckan i alla fall. Förra hösten hade hon dans på lördag och simskola på söndag, det var lite maffigt framför allt för oss föräldrar. Haha! Lilla Olivia som vill göra precis allting likadant som sin storasyster är ganska avis, och vill gärna också få lära sig att göra piruetter och hoppa över plintar – men vi har sagt att vi får ha egna pass här hemma i vardagsrummet. Tänk, på måndag fyller hon redan två år. Vår lilla underbara gosa!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.