Snoriga dagar – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Snoriga dagar

Hallå hallå! Här har barnen varit snoriga i 1,5 vecka och man börjar ju tröttna på dessa rinnande näsor nu som aldrig verkar vilja ge med sig. Tack och lov bara snuva – så ingen feber, hosta eller liknande, men ändå. På Isabella har det kommit och gått lite, hela helgen var snorfri, men sedan började snörvlandet igen i måndagskväll. Olivia har varit konstant snorig vilket tyvärr har inneburit två inställda födelsedagskalas, men hon var helnöjd med sin tvåårsdag ändå och springer fortfarande runt och sjunger födelsedagssånger för sig själv. Haha! Vilken lycka att fylla år! Hon förstod dock ingenting alls när vi kom intrampande på morgonen med frukostbricka och paket i högsta hugg. Olivia, som är en riktig liten sömntuta, stensov sig igenom vår skönsång så Isabella (som var helt uppe i varv) började frustrerat ruska liv i sin trötta lillasyster. Haha! Lilla gumman, redan två år. Det är ju faktiskt helt galet!Vad jag har förstått det som så har Folkhälsomyndigheten lättat en aning på restriktionerna gällande mildare förkylningssympton hos barn nu. Att det ska vara okej att lämna trots lite snuva, såvida det har gått minst 7 dygn sedan de blev sjuka och de känns pigga och krya i övrigt. Jag tror att det kan vara ett klokt beslut, med tanke på att barn kan gå med smårinniga näsor typ hela vinterhalvåret – men hängiga barn ska naturligtvis alltid stanna hemma. Vad tycker ni om de “nya lättade restriktionerna”? Vi har valt att byta förskola av diverse anledningar så vi har barnen hemma nu hur som helst, och inväntar ny inskolning i början av oktober. Jag tror att det kommer bli toppen! Kram på er så länge

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ninamalmstrom
   ninamalmstrom

   Jo, det stämmer – men vi valde att säga upp våra platser då det inte riktigt kändes rätt. Så nu blir det ny förskola för barnen nästa vecka 🙂

 1. Hedvig

  Åh det är så segt, min kille hade precis tagit sig ur en två veckors förkylning och idag blev han hemskickad igen pga rinnig näsa🤦🏼‍♀️ Så segt att inte kunna hitta på saker och behöva ställa in saker när det ”bara” är lite snuva, men det är ju bara gilla läget nu i Corona-tider😅