Så härligt att slippa städa! – Nina Malmström
ninamalmstrom

Nina Malmström

Så härligt att slippa städa!

I annonssamarbete med Alberts Städservice

Sedan i början av mars när coronan ”slog till” i Sverige har vi valt att ha båda barnen hemma. Det har varit en himla massa pusslande för att allt ska fungera med jobb och plugg, så förstås har en hel del prioriteringar fått göras. Städningen har väl, av förklarliga skäl, hamnat rätt långt ner på to-do-listan och det har helt klart varit en prövning i sig för min del. Jag har alltid påverkats väldigt mycket av hur det ser ut runt omkring mig. Kalla mig knäpp, men när det är städat och rent med var sak på sin plats känner jag mig lätt och harmonisk ända in i själen. Är det däremot stökigt och ostädat här hemma upplever jag ofta hur det dåliga humöret snabbt kommer krypande. Det känns liksom rörigt även inom mig. Jag får SÅ svårt att koncentrera mig och klarar bara inte av att blunda för små dammråttor i hörnen, brödsmulor under bordet eller kladdiga handavtryck på speglar. Innan jag kan finna någon slags studiero, eller egentligen ro överhuvudtaget, så bara måste jag plocka, dammsuga, torka av och så vidare och så vidare – samtidigt som jag ju tycker att det är så himla tråkigt och blir surare och surare. Så gissa hur härligt det har varit att ha Albert Städservice här hemma nu efter sommaren. Alldeles fantastiskt att kunna ta en förmiddag ute på lekplatsen med barnen för att sedan komma tillbaka till ett skinande rent hem. Guld värt, det gör verkligen vardagen enklare. Och förstås otroligt skönt att bara kunna slänga sig en liten stund på soffan med gott samvete. Vi har alltid varit supernöjda med Alberts – tycker att de både är snabba och effektiva. De erbjuder dessutom, förutom ett kostnadsfritt hembesök, även flera olika tilläggstjänster som till exempel strykning och fönsterputs. Perfekt för mig som avskyr att stryka kläder! Just nu kör Alberts Städservice en kampanj på 139kr/h de två första månaderna. Så passa på att testa du också!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
ninamalmstrom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.