Nina Malmström

Jag ska bli personlig tränare!

Hej bästa ni! Full fart här som vanligt. Jag är uppe i Stockholm på utbildningsvecka och är nu inne på dag nummer fyra av sju borta från barnen. Det känns både jättekonstigt och jätteskönt. Jag har aldrig varit iväg utan dem så här länge och jag längtar ju typ ihjäl mig, men samtidigt är det förstås väldigt lyxigt att kunna fokusera i lugn och ro på en sak i taget – istället för tusen olika på en och samma gång. Men ovant. När jag var supergravid med Isabella började jag utbilda mig till personlig tränare. Fysisk aktivitet, träning och rörelse har alltid varit ett väldigt stort intresse för mig och när jag fick nys om PT-utbildningen på Lillsveds idrottsfolkhögskola kunde jag bara inte låta bli att söka trots att tajmingen kanske inte var den bästa. Jag påbörjade i alla fall det hela, men sedan när lillan äntligen kom till världen bestämde jag mig för att pausa och bara njuta av min bebis. Jag har dock alltid haft för avsikt att fullfölja kursen, men diverse flyttar runt om i världen, annat plugg och så en till liten ljuvlig bebis har liksom ”kommit lite emellan”. Men så dök ett perfekt tillfälle nu i samband med att jag ska skriva min masteruppsats på 50% under de nästkommande två terminerna, då även den här utbildningen körs på halvfart. Så yes, det och lite till är vad jag kommer syssla med fram till sommaren. Vi har fem träffar under kursens gång, och då är det verkligen intensivt med både teoretiska föreläsningar och praktiska moment från åtta till sex… så även om jag är barnfri känner jag mig lagom slutkörd om kvällarna. Men det blir nog toppen ändå! Skolan ligger ute på Värmdö och med det här läget. Så vackert!!

Nu återstår två kursdagar och sedan blir det ett dygn tillsammans med min fina vän Emelie i Stockholm innan jag ska hem till mina gullungar igen. Stackars stackars Isabella hade stupat rakt ner i vardagsrumsbordet idag, vilket resulterade i både blåtira och jättebula. Lilla hjärtat! När sånt händer önskar man ju lite extra att man kunde vara på plats och trösta, även om jag såklart vet att hon har det bra med pappa och lillasyster också. Men ändå…Mammas älskling!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Didi

    Vilken kul utbildning och vad roligt att du tar tag i det. Men fanns det inte på distans? Fast det är nog bättre att göra som du gör. Att åka bort och ha full fokus, det är det bästa 🙂
    Lycka till

    1. ninamalmstrom

      Tack snälla du! Ja, jätteroligt 🙂 Den är på distans, men med 5 utbildningsveckor på plats under kursens gång. Är ju väldigt mycket praktiska moment osv. Tack igen!