Nina Malmström

Sparkcykel med blinkande hjul

I ANNONSSAMARBETE MED KIDS WORLD

Hej bästa ni! Så närmar vi oss slutet på inskolningen på nya förskolan, imorgon är sista dagen av två veckor och det känns som om vi nog kommer kunna köra på enligt planerna från och med måndag. Isabella var hemmastadd och i princip klar redan tredje dagen – hon ÄLSKAR det. Olivia har varit lite mer svårflörtad och vill helst inte att vi ska gå därifrån, men det verkar som om hon sedan har funnit sig ganska snabbt. Största lyckan på dagen är helt klart när hon träffar syrran ute på den gemensamma gården och hon får hänga med de stora tjejerna ett tag. Lill-skruttan! Den här veckan har det varit kallt, men strålande sol och blå himmel så vi har promenerat till förskolan om morgnarna. Isabella tar sin superhäftiga sparkcykel med blinkande hjul och jag får springa för att ens ha en chans att hinna med. Haha! Kusinen har önskat sig en likadan i femårspresent och det förstår jag verkligen, skulle gärna ha en likadan i vuxen-storlek. Så cool! Ett stort plus för att styret går att ställa in på tre olika höjder och svängfunktionen på hjulen går att justera, perfekt när lillsyrran också vill ta sig några varv. Sparkcykeln kommer från Kids World som dessutom har massor med andra fina grejer till ungarna, alltifrån kläder till leksaker och mängder med bra kvalitetsmärken. Jag kan absolut rekommendera er att ta en kik där – kanske behöver barngarderoberna uppdateras inför vintersäsongen? Annars börjar ju julen närma sig snart om inte annat…. Har ni börjat fundera på julklappar ännu? 

Så himla stolt tjej!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.