Nina Malmström

Inlägget innehåller annonslänkar

Hej fina ni! Vi har haft födelsedagsfirande för mig här hemma hela dagen och nu är vi alla rätt slut både efter allt kalasande och allt gott som hamnat i magen. Tänkte kika in här en snabbis samtidigt som jag väntar på att min bolognese ska puttra klart på spisen – jisses vilken sen middag det blir, allt har liksom förskjutits lite idag i och med tidsomställningen. Isabella vaknade kvart i nio och jag blev helt chockad när jag kollade på klockan, men ett par timmar senare insåg jag att sen visst bara hade varit kvart i åtta. Men ändå – en enorm skillnad mot klockan sex såklart så jag ska inte klaga…

Så länge bjuder jag på tre härliga bilder från dagens kalas. Det kommer mera imorgon så håll tillgodo. Senare ikväll kommer också ett inlägg om mina rädslor inför förlossning och barn nummer två. Missa inte det!

Isabellas urgulliga klänning kommer från River Island och ni hittar den HÄR. Min gråa fodralklänning är också därifrån och finns HÄR. Perfekt både innan, under och efter graviditeten. Såna plagg uppskattas verkligen!